Slow Cooker usturoi și ierburi de porc de porc

Slow Cooker usturoi și ierburi de porc de porc
Slow Cooker usturoi și ierburi de porc de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 768 calorii, 100g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de porc cu usturoi și ierburi, cartofi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Filet De Porc Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi, Filet de porc fiert cu orez cu ierburi și usturoi, și Filet De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Filet de porc la grătar până când este ars pe fiecare parte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați filetul într-un aragaz lent; adăugați cartofi, fasole verde și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Gatiti muschiul intr-un aragaz lent setat la minim pana cand carnea de porc este usor roz in centru, aproximativ 4 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C). Condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Revista