Skillet Calzone

Skillet Calzone
Skillet Calzone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pâine tăiată în diagonală, ciuperci, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Cu Carne Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați felii de pâine pe foaia de biscuiți fără grăsime. Pulverizați pâinea cu spray de gătit; se presară cu brânză. Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se rumenesc; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ardeiul gras și usturoiul la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă roșiile, sosul de pizza și ciupercile. Gatiti 1-2 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De PizzaSos De Pizza
CiuperciCiuperci
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați 2 felii de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire; se acoperă cu amestec de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista