Shortcakes Cu Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu căpșuni. O porție conține 308 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet balsamic, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Shortcakes Cu Căpșuni, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Amestecați făina, sarea, praful de copt și 3 linguri de zahăr într-un bol. Radeți untul în aceste ingrediente uscate și folosiți vârful degetelor pentru a termina de mărunțit untul în făină.
Bateți oul în smântână și turnați puțin în amestecul de făină, folosind o furculiță pentru a amesteca. Este posibil să nu aveți nevoie de toată crema de ouă pentru a face aluatul să se unească, așa că mergeți cu prudență.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rulați ușor la o grosime de aproximativ inch. Înmuiați tăietorul în făină și tăiați cât mai multe runde. Lucrați resturile înapoi într-un aluat, rulați din nou și terminați de tăiatar trebui să obțineți 8 în total.
Așezați prăjiturile la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de copt, periați blaturile cu albușul de ou și presărați-le cu restul de 2 linguri de zahăr. Dacă vă ajută cu restul gătitului sau cu viața în general, le puteți acoperi și refrigera acum până la 2 ore.
Coaceți timp de 1015 minute, până se rumenesc, și lăsați-le să se răcească pentru o perioadă scurtă de timp pe un suport de sârmă. Între timp, zdrobiți jumătate de căpșuni cu lingura de zahăr și cele câteva picături de oțet balsamic dacă utilizați și înjumătățiți sau sferturi căpșunile rămase, în funcție de mărimea lor. Bateți smântâna grea, dacă utilizați.
Shortcakes-urile trebuie consumate în timp ce sunt încă calde, așa că împărțiți-le pe fiecare pe mijloc și acoperiți-le cu o lingură de amestec de căpșuni zdrobite, câteva căpșuni înjumătățite sau sferturi, apoi puneți niște frișcă sau crme frache deasupra și puneți partea superioară la loc.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;