Rețeta shiitake și Risotto de mazăre dulce este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Pentru $11.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 408 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Shiitake și Risotto de mazăre dulce, Risotto de ciuperci de orz și Shiitake, și Risotto De Sparanghel, Anghinare Și Shiitake.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie; păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați 1 linguriță de usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă 1/2 cană bulion; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ciuperci la tigaie; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați restul de 1/2 linguriță de usturoi și 1 linguriță de cimbru; saut 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Se amestecă ciupercile, restul de 1 linguriță de cimbru, mazăre, 1/4 cană de brânză și piper în risotto; gatiti 3 minute. Puneți aproximativ 1 1/4 căni de risotto în fiecare din cele 4 boluri; presărați fiecare cu 1 1/2 lingurițe de brânză.