Sfeclă prăjită cu lămâie și usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sfecla prăjită cu lămâie și usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă prăjită și usturoi, Verdeață mixtă cu sfeclă prăjită și usturoi, și Inimi De Romaine Cu Sfeclă, Fistic Și Usturoi Prăjit Vi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un vas de copt nereactiv pătrat de 8 inci, aruncați sfecla cu usturoiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul și zahărul. Condimentează cu sare și piper și întinde sfecla într-un singur strat. Pulverizați ușor o bucată de hârtie pergament de 8 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline și așezați-o cu ulei în jos pe sfeclă. Acoperiți bine cu folie și prăjiți, agitând tigaia ocazional, timp de aproximativ 40 de minute, până când sfecla este fragedă.
Serviți sfecla caldă sau fierbinte.
Faceți înainte: sfecla poate fi pregătită cu până la 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați. Reîncălziți înainte de servire.
Note: o porție: Calorii 217 kcal, Proteine 9 gm, carbohidrați 41 gm, colesterol 35 mg, grăsimi totale 6 gm, grăsimi saturate .64 gm