Sfeclă pentru bebeluși și brânză de capră cu crustă de fistic pe un pat de Frisee cu vinetă Pinot Noir

Sfeclă pentru bebeluși și brânză de capră cu crustă de fistic pe un pat de Frisee cu vinetă Pinot Noir
Sfecla pentru copii și fistic crustă brânză de capră pe un pat de Frisee cu vinaigrette Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 768 calorii. Pentru $ 5.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șalot, pinot noir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crostini cu salam și brânză de capră cu sos Pinot Noir, Dijon-rozmarin Crusted Prime Rib friptură cu Pinot Noir Au jus, și Friptură de coaste de vită cu crustă de plante cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus.

Instrucțiuni

1
Se acoperă o cratiță mică cu 2 linguri de ulei de măsline și se pune la foc mediu. Prăjiți Salvia până când frunzele se rumenesc, aproximativ 2 minute. Scoateți ușor pe un prosop de hârtie. Apoi, prăjiți prosciutto până când este crocant și îndepărtați cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Înveliți cratița cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați șotul și sotati timp de 2 minute. Degajează tigaia cu vin și oțet balsamic, gătește aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați zahărul, sarea și piperul. Puneți sfecla în lichidul de braconaj și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Puneți sfecla deoparte pentru a se răci și rezervați lichidul de braconaj. Când este suficient de rece pentru a manipula, frecați pielea de sfeclă cu un prosop de hârtie. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Cu un cuțit fierbinte, tăiați Jurnalul de brânză de capră în 4 roți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Așezați fisticul zdrobit pe o suprafață plană și apăsați ușor brânza în nuci pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Aranjați o mână de frisee, năsturel și verdeață de sfeclă pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Cret AndiveCret Andive
8
Așezați sfecla și feliile de brânză de capră deasupra. Se acoperă cu salvie prăjită și prosciutto crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ProsciuttoProsciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Bateți lichidul de braconaj răcit cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Stropiți vinaigreta peste fiecare salată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista