Sfeclă Murată
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Sfecla murată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de semințe de muștar, zahăr, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți toate ingredientele, cu excepția sfeclei, la fiert într - o cratiță de 2 până la 3 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Se răcește marinada, apoi se răcește, acoperită, 1 zi pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Se toarnă printr-o sită fină într-un castron.
Gatiti sfecla intr-o cratita cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, 1 pana la 1 1/4 ore.
Se scurge și se răcește. Alunecați piei și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Se amestecă sfecla și marinada, apoi se marinează, se acoperă și se răcește, 1 zi.