Se prăjește carne de vită Teriyaki

Se prăjește carne de vită Teriyaki
Teriyaki Beef Stir-Fry este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 667 de calorii. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, friptură rotundă de vită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat japonez. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry, Teriyaki Beef Fry și Teriyaki Beef Fry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sosul teriyaki și 2 linguri de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Turnați jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți ardeiul verde și ceapa în uleiul rămas timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Scoateți și păstrați la cald.
5
Scurgeți carnea de vită; adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați marinada rămasă; se prăjește 2-3 minute sau până când carnea nu mai este roz. Întoarceți legumele în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți cu orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista