Scoici umplute cu sos de carne

Scoici umplute cu sos de carne
Scoici umplute cu sos de carne durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 398 de calorii , 28 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Pentru 2,39 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 8 persoane. Un amestec de spanac, mozzarella, oregano și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 77% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scoici umplute cu coregon afumat în sos bechamel cu lămâie , Scoici umplute vegetariene și Scoici gigantice umplute sau Manicotti .

Instrucțiuni

1
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Adăugați sosul de roșii, roșiile, 1/2 linguriță de oregano și busuiocul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un bol mare, combinați ouăle, brânza de vaci, spanacul, mozzarella, parmezanul, sarea asezonată și oregano rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți cojile de paste; răciți puțin. Umpleți cu amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Întindeți câte o cană de sos de carne în fiecare dintre cele două forme de copt unse de 28 cm x 18 cm; aranjați scoicile peste sos într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Turnați sosul de carne rămas peste scoici. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 40-50 de minute sau până când un termometru arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista