Scoici umplute cu sos de carne
Scoici umplute cu sos de carne durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 398 de calorii , 28 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Pentru 2,39 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 8 persoane. Un amestec de spanac, mozzarella, oregano și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 77% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scoici umplute cu coregon afumat în sos bechamel cu lămâie , Scoici umplute vegetariene și Scoici gigantice umplute sau Manicotti .
Instrucțiuni
Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Adăugați sosul de roșii, roșiile, 1/2 linguriță de oregano și busuiocul. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10-15 minute.
Într-un bol mare, combinați ouăle, brânza de vaci, spanacul, mozzarella, parmezanul, sarea asezonată și oregano rămas.
Scurgeți cojile de paste; răciți puțin. Umpleți cu amestecul de brânză.
Întindeți câte o cană de sos de carne în fiecare dintre cele două forme de copt unse de 28 cm x 18 cm; aranjați scoicile peste sos într-un singur strat.
Turnați sosul de carne rămas peste scoici. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 40-50 de minute sau până când un termometru arată 71°C.