Scoici Petarde
Firecracker Scallops este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 400 calorii. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină, picături de slănină, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare sunt Firecracker Scoici Curry Cu Linguine, Petarde, și Firecracker 2.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând aproximativ 1 lingură de picături de slănină. Zdrobiți slănina odată răcită la atingere.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Încălziți picăturile de slănină rezervate într-o tigaie separată la foc mediu. Amestecați untul și sarea de usturoi în picăturile de slănină; lăsați untul să se topească complet. Gatiti scoicile in amestecul de unt pana cand exista o acoperire maro deschis pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile într-un vas de copt. Puneți sosul de unt peste scoici.
Stropiți sosul de hrean peste scoici și presărați cu slănina sfărâmată.
Coaceți scoicile sub broilerul preîncălzit până când sosul începe să buleze, aproximativ 1 minut.