Saut carne de pui cu paste penne
Puiul saut cu paste penne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 482 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de măsline, paste penne, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste De Pui Enchilada Penne, O Tigaie De Pui Carbonara Penne Paste, și Paste Penne Cu Pui Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șalotă, ciuperci și usturoi în tigaie; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă vinul, măslinele, roșiile și bulionul; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute. Puneți puiul în tigaie; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; adăugați paste, brânză și piper, aruncând pentru a combina.