Sandwich-Uri De Pește Cu Jalapeno Slaw

Sandwich-uri de pește cu Jalapeno Slaw este un pescatarian felul principal. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 623 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de arahide, scallions, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri de porc cu slaw Cilantro-Jalapeno, Tacos de pește la grătar cu jalape Olifto-salată de varză, și Sandvișuri cu pește prăjit cu roșii jalape cu țepi.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Adăugați peștele și lăsați-l deoparte pentru a se înmuia până când este gata să se prăjească.
Puneți făina de porumb într-un vas de copt și adăugați 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Combinați ceapa, maioneza, muștarul, jalapenos și 1/2 lingură de suc de murat într-un bol.
Încălziți aproximativ 2 inci ulei vegetal într-o oală mare la foc mediu până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade F.
Scoateți 2 fileuri din lapte, scuturând excesul și dragați în făină de porumb pentru a acoperi. Coborâți cu grijă în ulei și prăjiți până devin aurii și tocmai fierte, 4 până la 5 minute.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se condimentează cu sare. Repetați cu fileurile rămase.
Aruncați salata cu pansamentul jalapeno și condimentați cu sare, piper și mai mult suc de murat, dacă doriți. Împărțiți peștele și slaw-ul printre rulouri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.