Sandvișuri Cu Somn Prăjit
Sandvișurile cu somn prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 596 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sandvișuri De Somn Prăjite La Cuptor, Sandvișuri de somn prăjite cu maioneză cu miere Chipotle, și Sandvișuri BLT Catfish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime.
Presărați peștele cu sare; dragă în amestec de făină, acoperind bine.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într - un cuptor olandez; se încălzește la 35
Prăjiți peștele 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți pe chifle sandwich cu sos de cocktail, salată și, dacă doriți, roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.