Sandviș Cu Cotlet De Porc Cu OS
Os în carne de porc Cotlet de Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 735 calorii, 47G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, muștar maro, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot buton OS BBQ Carne de porc, Supă De Oase De Porc (Gamjatang), și Muschi de porc cu os cu sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Așezați chiflele pe o foaie de copt cu margini și lăsați-le deoparte. Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, dar totuși cu puțină textură, 8 până la 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte într-un castron. Nu ștergeți tigaia.
Condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper. Dragă în făină și apoi scutură excesul.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și lingură de ulei de canola în tigaie și încălziți la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați câte cotlete de porc se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 2-3 minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe cealaltă parte, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți și puneți deoparte când ați terminat. Repetați cu toate cotletele rămase.
Puneți chiflele în cuptor pentru a se încălzi. Luați un coc și ungeți ambele părți tăiate cu muștar. Top bun de jos cu o cotlet de porc, ceapa saut și un cuplu ardei sport tocat. Cap cu cocul de sus, cu partea tăiată în jos. Repetați cu chiflele rămase. Mănâncă imediat, deși fii atent la os!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.