Samak Tarator (pește fiert cu sos de nuci de pin)

Samak Tarator (pește fiert cu sos de nuci de pin) este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Samak Tarator (pește fiert cu sos de nuci de pin), Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și Pește în sos de nuci de pin.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti peștele, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și pește. Reveniți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie. Acoperiți și refrigerați peștele până la răcire.
Pentru a pregăti sosul, puneți 1 cană de apă într-un vas puțin adânc. Înmuiați pâinea în apă și îndepărtați; strângeți pâinea pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați pâinea, nucile de pin, sucul de lămâie, 1/4 linguriță de sare, piper și usturoi într-un robot de bucătărie. Cu procesorul pornit, turnați încet sucul de scoici prin jgheabul alimentar și procesați până la neted.
Se servește peste pește răcit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.]()
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.
Alsatian-inspired with notes of lime, green apple, white flower and wetstone. Following the nose are flavors of Anjou pear, white nectarine andcitrus. The vibrant and crisp acidity balances out this medium bodied wineand carries it through the lingering finish.