Salsa picant cu pepene verde

Salsa picant cu pepene verde
Salsanul picant cu pepene verde este un aperitiv mexican. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 30 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de vară . Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei gras, ardei jalapeno, castraveți și busuioc. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Salsa de pepene verde picant , Salsa de pepene verde și Salsa de pepene verde .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase; arunca pentru a combina. Se da la frigider, acoperit, pana la servire. Dacă este necesar, scurgeți înainte de servire.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista