Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați castravetele Mango Salsan. Această rețetă servește 18 și costă 50 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 159 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, coriandru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Mango-Castravete, Salsa De Castravete Mango, și Salsa De Mango Cu Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția chipsurilor de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Capac; refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
3
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.