Salate Serioase: salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, nuci și miere Dijon Vinaigrette

Salate Serioase: salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, nuci și miere Dijon Vinaigrette
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salate Serioase: salata de sfeclă prăjită cu brânză de capră, nuci și miere Dijon Vinaigrette ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,89 USD pe porție. O porție conține 441 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de sfeclă, ulei vegetal, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 266 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu Avocado, brânză de capră și nuci confiate cu vinetă de miere Dijon, Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, nuci și miere-Dijon Vina, și Salată Asiatică de pere și sfeclă cu brânză de capră cu vinetă de muștar cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sfecla: Preincalziti cuptorul la 425 buc. F. stergeti sau frecati sfecla curata apoi taiati tulpinile pana la un inch, lasand "cozile" aprinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie; stropiți cu ulei de măsline, apoi înfășurați folie în jurul lor pentru a forma un pachet îngrijit. Prăjiți direct pe raft în mijlocul cuptorului până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Testați pentru coacere străpungând cea mai mare sfeclă cu un cuțit. Dacă intră ușor, s-a terminat. Desfaceți sfecla și lăsați-o să stea până se răcește suficient pentru a o manipula. Folosiți-vă mâinile sau un cuțit pentru a curăța pielea, apoi tăiați-l în zaruri de centimetru (de obicei fac acest lucru chiar pe folia de aluminiu, dar puteți folosi și o placă sau o placă de tăiere rezistentă la pete). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru vinetă: într-un castron mic, amestecați mierea, muștarul Dijon, oțetul de vin roșu, șalota, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Șoptind constant, adăugați încet uleiul într-un flux constant. (Alternativ, adăugați toate ingredientele într-un borcan, acoperiți cu capac și agitați energic pentru a amesteca.) Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Așezați verdeața într-un castron mare, stropiți cu aproximativ jumătate din vinetă și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cât mai mult din vinaigreta rămasă dorită și aruncați din nou. Împărțiți verdeața pe farfurii, apoi presărați sfeclă, nuci și brânză de capră. (Motivul pentru care nu amestecați totul într-un bol de salată este că sfecla ar transforma întreaga salată în roz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista