Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de paste de ziua lui Conner. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 737 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți măsline, cârnați de pui prefierți, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brindy ziua de nastere Turcia spirala Paste cina coace, Salata de ziua de nastere, și Salată caldă de scoici pentru a 100-a aniversare a Juliei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți rotinii la fierbere până când sunt fragede, dar ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rotini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați pastele, fasolea, fasolea garbanzo, roșiile cherry, ardeiul gras verde, măslinele verzi, măslinele coapte, brânza Cheddar și cârnații împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Măsline Coapte
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.