Rețeta salată grecească Bulgur cu pui ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 10. O porție conține 271 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți busuioc, brânză feta, piept de pui la rotisor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată Grecească Bulgur, Bulgur: Tabbouleh Grecesc, și Salată de pui și Bulgur.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, bulgurul, 1/2 cană de suc și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; lăsați să stea 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Descoperiți și răciți la temperatura camerei.
3
Combinați restul de 1/4 cană de suc, restul de 1 linguriță de sare și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de bulgur răcit; aruncați bine pentru a combina. Acoperiți și răciți.