Salată De Varză Ramen Crocantă
Crunchy Ramen Coleslaw necesită în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați migdale, oțet, tăiței ramen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Varză Cu Tăiței Ramen, Salată De Varză Ramen / Varză, și Salată De Varză Cu Tăiței Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți amestecul de coleslaw într-un castron mare; adăugați tăiței Ramen zdrobiți, migdale, semințe de floarea soarelui și ceapă verde.
Se toarnă oțet într-un borcan și se adaugă pachete de condimente din tăiței ramen; acoperiți borcanul și agitați până când condimentele se amestecă în oțet.
Se toarnă pansament peste amestecul de salată de varză; aruncați pentru a acoperi. La frigider pentru ca aromele să se amestece, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru tăiței Ramen. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.