Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de tăiței de pui cu cinci condimente. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de zahăr, vermicelli de orez, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tăiței Soba Și Salată De Porc Cu Cinci Condimente, Supă de tăiței de pui cu cinci condimente, și Curcan mărunțit cu cinci condimente cu salată de ierburi și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Amestecați sosul de soia, uleiul, pudra cu cinci condimente și zahărul într-un vas puțin adânc. Întoarceți puiul în marinadă și lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Marinada
Pui întreg
Zahăr
Ulei De Gătit
3
Încălziți o oală mare de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Pui la grătar, acoperit, rotind o dată, până la fiert, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Fulgi De Legume
Clește
5
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Adăugați vermicelli în oala cu apă și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Lăsați să stea până se înmoaie, 5 până la 10 minute; scurgere.
8
Împărțiți tăiței între bolurile de cină. Feliați gros puiul, așezat pe tăiței și acoperiți cu morcovi, ierburi și alune.