Salată de spanac cu sfeclă și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu sfeclă și nuci. O porție conține 239 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată de andive cu sfeclă, brânză de capră și nuci, Salată De Frunze Roșii Cu Sfeclă Prăjită, Portocale Și Nuci, și Salată De Spanac Cu Sfeclă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați sfecla pe o foaie de copt. Prăjiți până când furculița este fragedă, aproximativ 1 oră, în funcție de mărimea sfeclei. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați sfecla și tocați aproximativ.
Așezați spanacul, sfecla, brânza de capră și nucile într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și oțetul.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a se combina.