Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de somon Pecan cu sos de muștar cu miere. Această rețetă servește 6. Pentru $10.04 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1256 calorii, 44G de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pecan, ulei de măsline, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Pecan Crusted Miere-Muștar Somon, și Pecan-Crusted Miere Muștar Somon pentru rețete similare.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.