Salată de ridichi și fasole de ceară cu sos Cr Aproxume fra Aproxche

Salată de ridichi și fasole de ceară cu sos Cr Aproxume fra Aproxche
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ridichea și ceara salata de fasole cu CR sos fra fra fra ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, fasole de ceară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Tarhon-Sos De Salată Cr Aprox. Me Fra. Sos De Salată, Supă de ridiche Piquant cu CR Aproxme fra aprox. che, și Salata Verde De Legume Cu Lamaie Cr Fra Sos De Fra Fra Fra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Pentru salată: aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Între timp, pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea verde în baia de apă cu gheață și puneți-o deoparte. Puneți apa la fiert, adăugați fasolea de ceară și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Fasole De CearăFasole De Ceară
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Transferați fasolea galbenă în baia de gheață și lăsați să stea până când toate fasolea sunt reci, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
GheațăGheață
4
Scoateți fasolea din Baia de apă cu gheață, întindeți-le pe un prosop de bucătărie curat sau pe un prosop de hârtie și uscați-le cu prosoape suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Transferați fasolea într-un platou mare de servire și întindeți ridichile deasupra într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
6
Stropiți cu pansamentul și presărați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista