Salata de panglică de dovlecei este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de cidru, muștar dijon, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Dovlecei-Panglică, Salată De Panglică De Dovlecei, și Salată De Panglică De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind curățător de legume sau feliator de mandolină, tăiați dovleceii pe lungime în panglici subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Într-un castron mediu, bateți uleiul, oțetul, mărarul, muștarul și mierea cu biciul până se omogenizează bine. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Oțet
Miere
Mărar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați dovlecei; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Împărțiți dovleceii uniform între 4 farfurii de servire. Completați fiecare cu brânză feta.