Salată De Pâine Cu Cireșe, Rucola Și Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de pâine cu cireșe, rucola și brânză de capră. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 10g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cireșe, oțet balsamic, chevre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate, Salată cu cireșe, brânză de capră și fistic, și Salată de pui prăjită cu cireșe și sos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Tăiați crusta din pâine și aruncați crusta. Rupeți pâinea în bucăți aspre, de mărimea mușcăturii (ar trebui să aveți aproximativ 4 căni, în total). Aruncați pâinea pe o foaie de copt cu margini și stropiți-o cu ulei de măsline. Aruncă pentru a acoperi.
Coaceți până când sunt crocante și aurii în pete, agitând tigaia o dată, 8 până la 10 minute.Între timp, puneți aproximativ o treime din cireșe într-un castron mic și zdrobiți-le ușor cu o furculiță pentru a le elibera sucurile.Când pâinea este bine prăjită, transformați-o într-un castron mare. Cât este încă fierbinte, adăugați usturoiul zdrobit și aruncați bine. Puneți vasul deoparte să se răcească timp de un minut sau două, apoi adăugați toate cireșele, atât piure, cât și înjumătățite, și aruncați.
Adăugați 2 lingurițe de oțet balsamic și aruncați din nou.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline și un vârf sau două de sare și aruncați din nou.Gustați și reglați oțetul, uleiul și sarea după cum este necesar. Pâinea și cireșele ar trebui să aibă un gust bun de la sine. Când sunteți mulțumit de aromă, adăugați aproximativ 2 pumni de rucola și aruncați pentru ultima dată. Terminați cu o cantitate generoasă de brânză de capră mărunțită și câteva măcinări din moara de ardei și serviți.