Rețeta salată de mazăre cu ochi negri poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 106 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, ardei gras, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată De Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
1
Puneți mazărea într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți și clătiți mazărea, aruncând lichidul. Puneți mazărea în tigaie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din coacerea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.