Salată De Fenicul Ras Și Rucola

Salată De Fenicul Ras Și Rucola
Salata de fenicul ras și Rucola este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână măsline vindecate cu ulei, sare de mare, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fenicul ras și Rucola, Salată De Rucola Și Fenicul Cu Pepato Pecorino Ras, și Salată De Fenicul Ras.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentați pansamentul după gust cu sare de mare și piper.Aruncați rucola, fenicul și măslinele într-un castron mare cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Presară brânză peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista