Salată de fasole verde și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde și cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 167 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet balsamic, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 106 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată nouă de cartofi și fasole verde, Salată de fasole verde și cartofi noi, și Salată de cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și umpleți cu aproximativ 1 inch de apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Aruncați fasolea verde la abur după primele 10 minute.
Scurgeți, răciți și tăiați cartofii în sferturi.
Transferați într-un castron mare și aruncați cu busuioc proaspăt, ceapă roșie, sare și piper. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați oțetul balsamic, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, sosul Worcestershire și uleiul de măsline.
Se toarnă peste salată și se amestecă pentru a acoperi. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.