Salata de fasole sălbatică de orez și rinichi este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de migdale, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Salată de orez sălbatic și fasole, Salată mixtă de fasole și orez sălbatic, și Orez Sălbatic, Fasole De Unt Și Salată De Morcovi Prăjiți Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti orezul conform instrucțiunilor pachetului, folosind bulion de pui, suc de portocale și 1/3 cană de apă pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Se amestecă fasolea și următoarele 6 ingrediente în orez. Acoperiți și răciți 2 ore; top cu migdale chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper