Salata de creveți, homar și jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 391 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de chili, ulei de măsline, tomatillos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de creveți, homar și jicama, Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C, și Salată de creveți, J Pcerccama și caise.
Instrucțiuni
1
Construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Dacă utilizați coajă-pecreveți, folosiți foarfece mici pentru a tăia cochiliide-a lungul spatelui curbat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Îndepărtați venele, păstrând cojile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
3
Așezați creveții șilobster într-un castron mare; stropiți cu 2 linguriulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă ceapa și2 linguri suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Creveți la grătar până când sunt opaci în centru, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe o suprafață mareplacă. Gratiți cozile de homar,cu carnea în jos, până când sunt ușor carbonizate, 1-2 minute. Întoarceți carnea în sus și grătiți până când este opac în centru,cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați cozi de homar la farfurie cu creveți și lăsați să se odihnească timp de 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Scoateți carnea de homar din coji;aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)
9
Tăiați homarul în bucăți de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Scurgeți ceapa roșie; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, jicama,verdeață, tomatillos și 1 cană de coriandru.Se condimentează cu sare și mai mult suc de lămâie, dacădorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal
Verzii
Jicama
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
12
Adăugați fructe de mare; aruncați pentru a acoperi.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Regnard Grand Chablis cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.