Salată de creveți și porumb chimichurri înainte
Salata de creveți Chimichurri și salată de porumb ar putea satisface pofta dvs. din America de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 2 și costă 3,86 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de castraveți marinați cu ridichi, mărar și creveți, Creveți Marinați Înainte, și Sos De Pâine De Porumb Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Frecați pielea de ardei gras cu 2 lingurițe de ulei și aruncați fenicul cu încă 2 lingurițe de ulei și 1/8 linguriță de sare.
Așezați piperul și feniculul, într-un singur strat, pe foaia de copt căptușită cu folie. Se fierbe, amestecând fenicul și ardeiul Rotativ, până când pielea piperului este carbonizată și crăpată, iar feniculul abia începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Lăsați piperul să se răcească, apoi curățați pielea, aruncați semințele și tocați-le bine.
Între timp, aduceți oală medie de apă la fiert cu unt și sare mare. Fierbeți știuleții de porumb până când sâmburii devin galbeni strălucitori, 3 până la 4 minute, apoi îndepărtați. Reduceți căldura pentru a fierbe și adăugați creveți. Se fierbe ușor până la doar roz strălucitor, aproximativ 3 minute, apoi se rulează sub apă foarte rece, se curăță cojile și se transformă.
Tăiați sâmburii de porumb și amestecați într-un castron cu creveți, fenicul și ardei grași. Dați la frigider până când este gata de mâncare.
Pentru chimichurri, combinați coriandru, pătrunjel, 1/4 cană ulei, oțet, fulgi de chili și usturoi în blender sau robot de bucătărie și pulsați până se combină, dar puțin gros; condimentează cu sare de ciupit. Refrigerați chimichurri peste noapte; înainte de a mânca sau de a lua pentru a merge, pliați în salată de porumb și creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.