Salata de Crab, Avocado și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 276 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Omletă de Crab, sparanghel și Avocado (și instantanee de la Maui), Salată de sparanghel și crab, și Salată De Crab Și Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fierbere. Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Tăiați 1 inch din vârfurile de sparanghel și tăiați fiecare vârf pe jumătate pe lungime. Folosind un cojitor sau mandolină, radeți sulițele de sparanghel pe lungime. Albiți vârfurile și firele de sparanghel în apa clocotită până când se încălzesc, 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Peeler
3
Se scurge și se transferă în apa cu gheață pentru a se răci; se scurge bine. Se usucă și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un blender, amestecați uleiul, sucul de lămâie, busuiocul, șalota și 1/4 cană de pătrunjel. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Ceapă Eșalotă
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați lăstarii de mazăre, fisticul și restul de 1/4 cană de frunze de pătrunjel în sparanghel. Aruncați cu jumătate din pansament și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
Muguri De Mazăre
Nuci De Fistic
Sparanghel
6
Adăugați crabul, avocado și pansamentul rămas, aruncați ușor și serviți imediat.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.