Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de cartofi cu lămâie și ghimbir ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ardei jalape, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată picantă de ton cu ghimbir tânăr și Lemongrass, Salată de Avocado, citrice, ardei roșu și castraveți cu sos de ghimbir și lămâie, și Ceai De Lămâie De Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Combinați oțetul de orez și următoarele 6 ingrediente (prin jalapeo) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați cartofi la amestecul de lemongrass; aruncați ușor pentru a combina. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Cartofi
5
Presărați amestecul de cartofi cu ceapă verde și coriandru; aruncați bine pentru a combina.