Salată de cartofi cu fasole verde și pesto

Salată de cartofi cu fasole verde și pesto
Salata de cartofi cu fasole verde și pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 2,57 USD per porție. O porție conține 232 de calorii, 7 g de proteine și 10 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, fasole verde, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de cartofi pesto cu fasole verde, busuioc, parmezan și fasole verde. Salata „pesto” și salată de paste pesto cu fasole verde și porumb.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneti cartofii intr-o cratita mare, acoperiti cu apa rece si adaugati un praf mare de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la fiert și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosiți o lingură cu fantă sau un păianjen pentru a scoate cartofii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)4 Uncii De Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)
Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)Frunze De Busuioc Proaspăt (4 Căni De Busuioc împachetat)
(4 Cani Busuioc)(4 Cani Busuioc)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate1 1/2 Kilograme De Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în JumătateFasole Verde, Capetele Tăiate, Tăiate în Jumătate
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
3
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați busuiocul, uleiul de măsline, nucile de pin, parmezanul, usturoiul și puțină sare și piper într-un castron al unui robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați pesto la cartofii încă caldi și amestecați toți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Scurgeți fasolea verde într-o strecurătoare din chiuvetă și clătiți pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Adăugați în bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Serviți cald sau rece. Se poate face cu 1 zi inainte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista