Salată de Broccoli cu sos de susan și caju

Salata de Broccoli cu sos de susan și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 122 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de printr-o presă de usturoi, ulei de susan, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Turcia-salată de verdeață mixtă cu căpșuni, Kiwi și caju în sos de miere-susan, Salată de friptură thailandeză cu sos Tahini dulce + picant și caju de Chili-Lime de susan, și Salată Asiatică De Broccoli Cu Sos De Ghimbir De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine broccoli rabe și aburiți doar până se înmoaie, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 până la 4 minute. Clătiți într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece.
Scurgeți bine și înfășurați într-un prosop de ceai curat pentru a absorbi excesul de apă. Se taie în bucăți mici.
Tăiați floretele de broccoli din tulpini, apoi tăiați în bucăți mici (1/2 inch). Aburiți doar până la licitație, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 până la 4 minute. Clătiți într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece.
Scurgeți bine și înfășurați într-un prosop de ceai curat pentru a absorbi excesul de apă.
Așezați rabe și flori de broccoli într-un castron mare cu stafide și caju.
Bateți împreună uleiurile, oțetul, usturoiul și cayenne.
Stropiți peste salată și aruncați ușor.
Se presară cu semințe de susan prăjite.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.