Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Salata crocantă de Calico ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 263 de calorii, 8 g de proteine și 15 g de grăsimi. Această rețetă servește 100 și costă 94 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați maioneza, porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Rețete similare includ Salata Calico, Salata de cartofi Calico și Salata de ardei Calico.
Instrucțiuni
1
În mai multe boluri mari, combinați porumbul, mazărea, castanele de apă, ceapa și pimenturile.
Într-un alt castron mare, combinați maioneza, brânza, laptele, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Migdale Tăiate, Prăjite
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste legume; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, adăugați migdale și amestecați pentru a o combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.