Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata balsamică de vită la grătar. O porție conține 214 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de crutoane cu aromă de Cezar, apă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Balsamică-Pui La Grătar, Salată De Vinaigretă Balsamică La Grătar, și Salată de vită prăjită fără gătit cu brânză de capră și balsamică.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul și apa într-un castron mic. Se amestecă amestecul de pansament. Se amestecă uleiul. Împărțiți amestecul de pansament în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Salată
Oțet
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați carnea de vită într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Se toarnă jumătate din amestecul de pansament peste carne de vită; întoarceți carnea de vită pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați cel puțin 2 ore. Acoperiți și refrigerați pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați carnea de vită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcând și perindând cu marinată ocazional, până la coacerea dorită. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați carnea de vită în felii de 3x 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
7
Împărțiți salata verde, rucola, roșiile și ciupercile între 4 farfurii. Se acoperă cu carne de vită; stropiți cu pansamentul rămas.