Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sănătos și delicios: Risotto de orz. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, vin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sănătos și delicios: mere coapte cu Pilaf de orz-cârnați, Risotto De Orz, și Risotto De Orz Vegetal.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul și apa la foc mic într-o cratiță medie; reduceți focul la cea mai mică setare posibilă și acoperiți pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, combinați ceapa, morcovul, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, 8 până la 10 minute. Creșteți focul la mediu, adăugați orzul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor și aromat, aproximativ 4 minute. Amestecați vinul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când vinul a fost complet absorbit de orz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orz
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă cimbru și 3 căni de bulion cald și se fierbe, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și fundul tigaiei este uscat, 20 până la 22 de minute. Se amestecă încă 2 căni de bulion cald și se continuă să fiarbă, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și fundul tigaiei este uscat, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Continuați să gătiți risotto, amestecând frecvent și adăugând 1/2 cană din bulionul rămas la un moment dat, după cum este necesar, pentru a împiedica fundul tigaiei să se usuce (aproximativ la fiecare 5 până la 6 minute), până când boabele de orz sunt fierte, dar încă oarecum ferm în centru, aproximativ 25 de minute. De pe foc, amestecați parmezanul și untul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Orz
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți imediat în boluri puțin adânci încălzite, cu pene de lămâie și/sau pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat