Sănătos și delicios: piure de fasole albă cu ouă Pocate

Sănătos și delicios: piureul de fasole albă cu ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 1004 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, fasole cannellini, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sănătos Și Delicios: Bruschetta De Fasole Albă, Sănătos și delicios: ragut de fasole albă și ciuperci, și Ciorbă elvețiană și fasole albă cu ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță medie cu aproximativ 1 litru de apă.
Adăugați oțetul și 1/2 lingură de sare. Aduceți la fierbere.
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, 30 până la 60 de secunde, amestecând constant.
Se toarnă fasole și 4 linguri (1/4 cană) bulion de pui. Gatiti 3 sau 4 minute, pana cand fasolea se incalzeste, amestecand ocazional. Omoară căldura. Cu un robot de bucătărie sau un blender de imersie, amestecați piure de fasole, adăugând ultimele 2 linguri de bulion pe măsură ce mergeți. Sare și piper după gust. Împărțiți uniform între boluri.
Înapoi la ouă: odată ce apa fierbe, aruncați focul la foc mic. Folosind o lingură cu fante, creați un jacuzzi blând. Crack 1 sau 2 ouă într-o ceașcă, și ușor-l/le în jacuzzi. (Acesta / ei ar trebui să migreze în centrul vasului.) După 3 sau 4 minute, îndepărtați oul(ouăle) cu lingura cu fante.
Scurgeți ușor și așezați deasupra piureul de fasole albă. Repetați procesul cu ouăle rămase.
Se presară parmezan, dacă se preferă.