Rulouri De Trifoi Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de trifoi cu miere. Această rețetă servește 18 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 120 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Trifoi Cu Miere, Trifoi Miere-Rulouri De Grâu, și Rulouri De Trifoi Cu Unt De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă. Se amestecă mierea; se lasă să stea 5 minute.
Adăugați cartofii, laptele de unt, untul, cimbrul și sarea.
Adăugați oul, făina integrală de grâu și 1 cană de făină universală; bateți la viteză medie pentru a forma un aluat moale. Se amestecă suficientă făină universală rămasă dintr-un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți în trei porții; împărțiți fiecare în 18 bucăți. Formați fiecare într-o bilă; așezați trei bile fiecare în cupe de brioșă unsă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Pentru glazură, combinați oul și laptele; periați peste rulouri.
Coaceți la 400 de minute timp de 15-18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci.