Rulouri De Semințe De In Cu Cereale Integrale
Rulourile de semințe de in din cereale integrale ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de in, ulei vegetal, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri Cruste, Rulouri Anadama Cruste, și Rulouri Cruste De Tulpină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1/3 cană de semințe de in într-un blender sau râșniță de cafea curată și procesați până la sol pentru a măsura 1/2 cană de făină de in; pus deoparte.
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă și laptele cald într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină de semințe de in, făină integrală de grâu, 1 1/2 căni de făină universală, sare și ulei în amestecul de drojdie; se amestecă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă indentarea rămâne, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 18 porții egale, modelând fiecare porție într-o bilă (acoperiți aluatul rămas în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea acestuia).
Așezați bilele la 2 centimetri distanță pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când aluatul este dublat în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 42
Descoperiți rulouri; tăiați un "X" adânc de 1/4 inch în partea de sus a fiecărei role.
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou și periați peste rulouri.
Presărați rulouri cu 2 linguri de semințe de in.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când rulourile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt atinse.
Scoateți rulourile din tigaie.
Notă: Aceste rulouri îngheață bine. Pentru a îngheța, răciți rulourile complet și păstrați-le într-o pungă de congelator cu fermoar. Când este gata de utilizare, scoateți rulourile din pungă și dezghețați complet. Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați rulourile pe o foaie de copt; acoperiți cu folie și coaceți până se încălzește, aproximativ 8 minute.