Rulouri De Scorțișoară La Cuptor Olandez
Rulouri de scorțișoară cuptor olandez este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 152g de grăsime, și un total de 6418 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $7.7 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, unt, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, Friptură Olandeză La Cuptor, și Cuptor Olandez Hoecakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat: în vasul unui mixer de stand, combinați drojdia cu 1/4 cană caldă (100 până la 11
Lăsați să stea până la bule, aproximativ 5 minute.
Adăugați lapte, unt, ouă și sare. Folosind un cârlig de aluat, amestecați treptat în 5 căni de făină, apoi amestecați la viteză medie-mică până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute; dacă aluatul este încă lipicios, adăugați încă o lingură. sau așa de făină. (De asemenea, puteți amesteca și frământa aluatul cu mâna.)
Puneți aluatul într-un vas de amestecare cu ulei, întorcându-l astfel încât să fie uns pe toate părțile și acoperiți cu un prosop umed sau folie de plastic.
Lăsați să crească la temperatura camerei până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; frământați de câteva ori pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Rola într - un chiar 12-de 24-in. dreptunghi.
Întindeți untul pe aluat.
Combinați zahărul brun, scorțișoara, stafidele și nucile; presărați uniform peste aluat, lăsând un 1 1/2-in. îndepărtați-vă de-a lungul marginii lungi superioare.
Roll - up, începând de la alte margine lungă, și prindeți cusătură închisă.
Tăiați buștenul pe jumătate transversal. Folosind prosoape de hârtie, ulei în interiorul unui 2-gal. sac congelator resigilabil. Puneți jumătăți de bușteni în interior, lăsând puțin spațiu între ele și sigilați punga. Congelați până la solid, cel puțin 6 ore și până la 1 lună.
Transportați aluatul congelat într-un răcitor cu până la 1 zi înainte de coacere.
Scoateți buștenii din pungă, în mod ideal, în timp ce sunteți încă oarecum fermi, și tăiați fiecare transversal în 6 felii.
Rulouri de finisare: unt un 6-qt. cuptor olandez. Aranjați feliile tăiate cu fața în sus în oală. Acoperiți cu capac și lăsați să se ridice la soare până când aluatul este pufos și păstrează o mică impresie atunci când este presat, 1 1/2 până la 3 ore.
Între timp, pregătiți un foc (vezi "cum să
Coaceți într-un cuptor olandez," mai jos).
Coaceți rulourile până se rumenesc și o frigăruie introdusă în pâine iese curată, 30 până la 45 de minute.
Scoateți oala din foc, descoperiți și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute. Slăbiți rulourile cu un cuțit de masă.
Se amestecă mierea și zahărul pudră cu 2 până la 3 lingurițe. apă; se întinde deasupra.
Coaceți într-un cuptor olandez
Lewis și Clark au adus unul în pustie. La fel și primii pionieri în Utah (acum este vasul oficial de gătit de stat). Și așa ar trebui să faci și tu, pentru că înseamnă că vei putea coace și mânca carbohidrați în tabără. Tot ce ai nevoie este un 6-qt. cuptor olandez de tabără (unul cu picioare și capac cu flanșă; lodgemfg.com), niște cărbune obișnuit (nu în stil de competiție) și un coș de fum sau jar fierbinte dintr-un foc de tabără din lemn și un loc rezistent la căldură, cum ar fi un inel de foc sau cărămizi așezate pe o zonă fără material inflamabil; verificați regulile de incendiu ale campingului.
Pregătiți focul. Dacă folosiți cărbune: aprindeți 50 de brichete într-un coș de fum și ardeți până când sunt gri, 15 minute. Dacă folosiți un foc de tabără: răzuiți focul în lateral, nivelați un spațiu de dimensiunea cuptorului olandez și mutați jarul fierbinte în apropiere (2 până la 3 qts. valoare).
Așezați un inel inferior de cărbuni fierbinți. Suprafața cărbunilor trebuie să fie puțin mai mică decât circumferința cuptorului olandez.
Puneți cuptorul deasupra și puneți capacul la loc.
Așezați un inel superior de cărbuni fierbinți. Folosiți clești metalici pentru a aranja un singur inel deasupra capacului în jurul buzei. Distanțați uniform câțiva cărbuni peste capac. Puneți deoparte orice combustibil încălzit suplimentar. Pentru a verifica alimentele și temperatura, ridicați capacul ocazional.
Reglați temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 5 sau 6 cărbuni noi atât în partea de sus, cât și în partea de jos a cuptorului olandez (atingându-i pe cei aprinși, astfel încât să se aprindă) aproximativ la fiecare 30 de minute.