Rulate lasagna II
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., Lasagna Roll Ups II ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 9 porții cu 588 de calorii , 32 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a fost perfect. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ou, zahăr, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să faci cele mai grozave rulouri de lasagna din lume , rulouri de pui cu brânză feta și rucola și rulouri de pui cu curry .
Instrucțiuni
Gătiți și amestecați carnea de vită, ceapa, pudra de usturoi și oregano într-o tigaie mare la foc mediu până când ceapa este fragedă și carnea de vită se rumenește, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și zahărul; fierbeți până când sosul este încălzit, aproximativ 10 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți lasagna în apă clocotită, amestecând ocazional, până când este fiert, dar ferm la mușcătură, 8 până la 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tavă de 9 x 13 inci.
Amesteca branza ricotta, oul, patrunjelul si 3/4 cana parmezan intr-un castron.
Puneți un tăiței lasagna pe o suprafață de lucru. Puneți un strat de amestec de brânză ricotta, un strat de sos de carne și un strat de brânză mozzarella deasupra tăiței lasagna; deasupra cu alt taitei lasagna.
Rulați tăițeii lasagna umpluți în stil jeleu; se pune in caserola pregatita. Repetați cu restul de tăiței lasagna, amestec de brânză ricotta, sos de carne și brânză mozzarella.
Întindeți o lingură de sos de carne deasupra fiecărei rulouri de lasagna; acoperiți cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 30 până la 35 de minute.