Rotelle cu slănină, Năsturel și roșii Cherry

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Rotelle cu slănină, Năsturel și roșii Cherry ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină, scallion, inclusiv blat, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii Cherry Umplute Cu Slănină, Bacon Înfășurat Roșii Cherry, și Roșii Cherry Umplute Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până se rumenesc și doar crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 linguriță de grăsime.
Adăugați roșiile, sarea și piperul în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand rosiile se inmoaie usor, aproximativ 3 minute.
Adăugați năsturelul și gătiți, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți rotelle până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați 3/4 cană din apa de paste.
Scurgeți pastele și aruncați cu slănina, 1/2 cană din apa rezervată pentru paste, amestecul de roșii, untul și uleiul de măsline. Dacă pastele par uscate, adăugați mai multă apă de paste rezervată. Se acoperă cu scallions feliate.
Se servește cu parmezan ras.
Recomandarea vinului: un vin alb simplu va fi cel mai bun. Fie un pinot blanc din Alsacia, în Franța, fie un Chenin Blanc din California, vor avea suficient corp pentru a rezista acidității roșiilor și sărării slăninei din acest fel de mâncare.