Roșind supa de Crab cu o răsucire

Roșind supa de Crab cu o răsucire
Roșind supa de Crab cu o răsucire este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 479 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bază de crab, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare includ Supă roșie de ceapă și roșii de căpșuni, fierbinte sau refrigerată, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă de linte roșie...cu o răsucire.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 440 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți 18 din roșiile de struguri. Într-un vas de copt se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline. La aceasta se adaugă ardei banane și 1/2 din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripioare De Pui Fiecare)Aripioare De Pui Fiecare)
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se amestecă pentru a acoperi toate cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare de mare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Coaceți neacoperit (ideal în cuptorul cu convecție) până când încep să se rumenească (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o oală se încălzește 1/4 cană ulei de măsline și se adaugă 1/3 cană ceapă roșie tocată mărunt, 1/4 linguriță sare de mare, zahăr brun natural, 1/4 linguriță ardei roșu zdrobit, 1/4 linguriță curs piper negru măcinat. Se amestecă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
UmărUmăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați roșiile întregi rămase și continuați să amestecați până când cojile de roșii încep să se aprindă (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Se toarnă întregul conținut al acestui vas într-un blender. La aceasta se adaugă cilantro, amestecul de roșii prăjite și bulionul de pui. Se amestecă până se omogenizează destul de mult (aproximativ 15 până la 20 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se toarnă întregul conținut în oală, se adaugă 6 uncii de suc de legume, se aduce aproape la fierbere și se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LegumeSuc De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Într-un castron mediu de amestecare bateți oul până când produce o spumă ușoară și bateți sucul de lămâie. La aceasta se adaugă restul de 6 uncii de suc de legume și se bate din nou. Se amestecă încet în 1 cană de supă fierbinte. Scoateți supa de pe foc și amestecați încet acest amestec în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LegumeSuc De Legume
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
11
Adăugați 2 linguri de smântână grea și amestecați la foc mediu până începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
12
Se ia de pe foc.
13
Într-o tigaie adăugați 6 linguri de unt, topiți untul la foc mediu, adăugați 2/3 cană de ceapă roșie tocată mărunt și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se sotează aproximativ un minut și apoi se adaugă 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit și 1/2 linguriță de piper negru măcinat grosier. Continuați să soteți până când ceapa este moale și translucidă. Apoi se adaugă crab se fierbe condimente și smântână sherry. Întoarceți căldura până când amestecul ajunge la o bulă, apoi coborâți la foc mediu și amestecați până când începe să se îngroașe până la aproape o consistență ușoară a siropului. Odată ce s-a îngroșat, adăugați baza de crab și asigurați-vă că este încorporată bine. Apoi adăugați 2/3 cană de frișcă grea amestecați la foc mediu până la mare până începe să baloneze. Apoi adăugați 1 cană de carne de crab și amestecați bine, odată ce ajunge la o bulă, scoateți din nou de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cremă SherryCremă Sherry
CrabiCrabi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1
Adăugați 1/2 cană de supă de roșii în castron, la aceasta adăugați 2/3 cană de supă de crab, 1 lingură parmezan proaspăt ras. Și 1/4 linguriță de caviar de pește roșu și se amestecă bine. Plutește o lingură de supă de crab în centru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CaviarCaviar
CrabiCrabi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Radeți mai mult parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3
Adăugați piper negru proaspăt măcinat, după gust și serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
4
Îmi place să garnisesc cu gheare de crab albastru sotate în unt și smântână sherry și sau niște caviar. Când în sezon îmi place să folosesc icre proaspete de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă SherryCremă Sherry
CrabiCrabi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
CaviarCaviar

Ingrediente

2smallsardei dulci de banane, însămânțați și sferturiardei dulci de banane, însămânțați și sferturi1Oreos dublu umplutzahăr brun naturalzahăr brun natural1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm1Bucăți de caramele Heath Barbaza de crabbaza de crab0Bucăți de caramele Heath Barcrab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)crab se fierbe condimente (recomandat: Old Bay)1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry cremă de înaltă calitate (dulce)sherry cremă de înaltă calitate (dulce)1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri2Bucăți de caramele Heath Barcaviar de pește roșu, clătit și strecuratcaviar de pește roșu, clătit și strecurat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii de struguri extra-dulci, împărțiteroșii de struguri extra-dulci, împărțite2Bucăți de caramele Heath Barpiper negru măcinat grosier, împărțitpiper negru măcinat grosier, împărțit1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema0lămâie mică, sucată (aproximativlămâie mică, sucată (aproximativ2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcarne proaspătă de crab albastru (aburită sau fiartă)carne proaspătă de crab albastru (aburită sau fiartă)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras de bună calitateparmezan ras de bună calitate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți1Oreos dublu umplutbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcremă dulce unt săratcremă dulce unt sărat3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de legume (recomandat: V-8)suc de legume (recomandat: V-8)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista