Roșii Verzi Murate

Roșii Verzi Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile verzi murate. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de dafin, oțet de cidru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Verzi Murate, Roșii Verzi Murate, și Roșii Verzi Murate Fierbinți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: ce veți avea nevoie de:borcane de conserve de 4 litri cu capace oală mare adâncă cu capac grătar rotund care se potrivește în interiorul vasului sau curățați cutii goale de ton (pentru a păstra borcanele de căldură directă) Ridicator de borcane sau clești spatula de cauciuc prosoape curate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Sterilizați borcanele. Spălați borcanele și capacele în apă fierbinte cu săpun; clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați un suport de sârmă sau cutii de ton goale în oală pentru a împiedica borcanele să atingă fundul. Umpleți vasul la jumătate cu apă și aduceți la foc mic (nu fierbeți). Scufundați borcanele în apă și lăsați să fiarbă până când sunteți gata să umpleți. Sterilizați capacele într-o oală mică separată cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Faceți saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Combinați ardeii iute, frunzele de dafin, coriandrul și semințele de chimen, bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, buzduganul, boabele de piper, usturoiul, oțetul, mierea, sarea și 1 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 3 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
BuzduganBuzdugan
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Îndepărtați ardeii iute și frunzele de dafin cu o lingură pliată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Împachetați roșiile. Feliați roșiile în pene folosind un cuțit sterilizat și o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Scoateți borcanele și capacele din apa care fierbe cu un dispozitiv de ridicare a borcanului sau cu clești; umpleți cu roșiile și câteva ardei iute și frunze de dafin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Umpleți și închideți.
10
Se toarnă lichidul cald de decapare peste roșiile din fiecare borcan, oprindu-se la 1/2 inch de sus. Glisați o spatulă de cauciuc curată în interiorul fiecărui borcan pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele cu un prosop curat, apoi poziționați capacele sterilizate deasupra. Înșurubați capacele închise, având grijă să nu strângeți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Fierbeți borcanele. Întoarceți vasul cu apă la foc mic; adăugați borcanele, asigurându-vă că apa le acoperă cu câțiva centimetri. Acoperiți și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Opriți căldura, descoperiți și lăsați-le în apă timp de 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți și lăsați să se răcească.
13
Transferați borcanele pe un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
14
Lăsați să stea, netulburat, timp de cel puțin 12 ore. Se va forma un sigiliu de vid pe măsură ce borcanele se răcesc
15
Etichetați murăturile. Scrieți data pe fiecare borcan și păstrați până la 1 an la temperatura camerei; refrigerați după deschidere. Roșiile vor fi la vârf la aproximativ 3 luni de la conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DateDate
16
Fotografie de David A. Land
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista