Risotto De Orz Vegetal

Risotto De Orz Vegetal
Reteta Risotto de orz de legume ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați squash, usturoi, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Orz, Orz Risotto Primavera, și Risotto de păstârnac și orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic. Într-o cratiță mare separată pe un arzător adiacent, încălziți uleiul și adăugați orz. Sote ușor: de fapt, prăjiți orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
OrzOrz
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați legume în orz și sotati-le până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
OrzOrz
3
Adăugați frunza de dafin și usturoiul. Începeți să adăugați încet bulion, 1 lingură-plină la un moment dat, în tigaia de orz/legume, amestecând ocazional: acest lucru va scoate amidonul din orz. Pe măsură ce amestecul absoarbe bulionul, se toarnă mai mult în oală. Când tot bulionul a fost turnat în oala de orz, fierbeți încet până când orzul este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
AmidonAmidon
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați untul ca ultim pas pentru mai multă aromă și cremă la risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista