Reteta Risotto de orz de legume ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați squash, usturoi, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Orz, Orz Risotto Primavera, și Risotto de păstârnac și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de pui la foc mic. Într-o cratiță mare separată pe un arzător adiacent, încălziți uleiul și adăugați orz. Sote ușor: de fapt, prăjiți orzul.
Adăugați legume în orz și sotati-le până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orz
3
Adăugați frunza de dafin și usturoiul. Începeți să adăugați încet bulion, 1 lingură-plină la un moment dat, în tigaia de orz/legume, amestecând ocazional: acest lucru va scoate amidonul din orz. Pe măsură ce amestecul absoarbe bulionul, se toarnă mai mult în oală. Când tot bulionul a fost turnat în oala de orz, fierbeți încet până când orzul este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Orz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Amidon
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați untul ca ultim pas pentru mai multă aromă și cremă la risotto.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.