Rellenos de pui cu sos de cremă de coriandru și lămâie

Rellenos de pui cu sos de cremă de coriandru și lămâie
Ai nevoie de un fel principal primar și fără gluten ? Rellenos de pui cu sos de cremă de coriandru și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 409 calorii , 43 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 2,72 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coajă de lime, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ prăjitul de mango cu fasole neagră cu sos de nucă de cocos și coriandru , sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos de coriandru picant din Orientul Mijlociu și salată de varză cu coriandru și lămâie .

Instrucțiuni

1
Tăiați un buzunar în partea cea mai groasă a fiecărui piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2
Combinați ardei iute și piper brânza Jack; lingura in fiecare buzunar. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți puiul pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți puiul din tigaie; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut. Se amestecă crema de brânză, bulionul și sucul de lămâie până se omogenizează. Se aduce la fierbere. Se amestecă coriandru și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți scobitorii de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Serviți cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista